مادران شیرده کمتر سرطان سینه می‌گیرند

 

عضو کمیته کشوری شیرمادر با اشاره به فواید شیرمادر در سلامت نوزاد و مادر، گفت: به دنبال تغذیه با شیر مادر، احتمال ابتلای نوزاد به انواع بیماری‌ها در آینده و همچنین احتمال ابتلای مادر شیرده به سرطان پستان، چاقی و شکستگی‌ استخوان در دوران پیری کاهش می‌یابد.
دکتر مریم افراخته، متخصص زنان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به خواص و فواید تغذیه نوزاد با شیرمادر، گفت: شیر دادن مادر علاوه بر تامین تغذیه شیرخوار، از جهت مهر مادری و مسائل عاطفی نیز بسیار مهم است.
وی با بیان این که میزان شیر در بدن مادر متناسب با نیاز نوزاد تنظیم می‌شود، گفت: به عنوان مثال اگر نوزاد ۷ ماهه به دنیا آید، شیر مادر نیز متناسب با نیاز نوزاد ۷ ماهه خواهد بود. همچنین ترکیب شیر مادر یک نوزاد ۹ ماهه متناسب با نیاز همان نوزاد خواهد بود. بر این اساس شیر خشک‌های موجود در بازار بر حسب نیاز نوزادان تنظیم می‌شود.
دکتر افراخته با اشاره به تاثیرات ایمونولوژی شیر مادر در نوزاد و همچنین کاهش درصد ابتلا به بیماری‌ها در آینده به دنبال مصرف شیر مادر در نوزادی و کودکی گفت: تغذیه با شیر مادر علاوه بر نوزاد برای خود مادر نیز فواید زیادی را به همراه دارد. به این ترتیب احتمال ابتلا به سرطان پستان، احتمال شکستگی‌های استخوانی در سال‌های پیری، احتمال بروز چاقی و همچنین ابتلا به سرطان تخمدان در مادران شیرده نسبت به دیگر مادران کمتر است.

 

جام‌جم آنلاین (www.jamejamonline.ir)