تاثير رژيم گرفتن روی روند پيری چيست؟

پزشكان و متخصصان دانشكده پزشكي مونت سيناي در آمريكا مي‌گويند: وقتي از يك رژيم غذايي حاوي كالري پايين پيروي كنيد، مولكول‌هايي در بدن فعال مي‌شوند كه خاصيت ضد پيري دارند.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، پروفسور چارلز موبز و دستياران وي در اين دانشكده يك معماي مولكولي را فاش ‌كرده‌اند كه نشان مي‌دهد در شرايط خاص يك رژيم غذايي حاوي كالري كم زمان بروز برخي از پيامدها و بيماري‌هاي مرتبط با افزايش سن مثل آلزايمر را به تعويق مي‌اندازد.

به گزارش روزنامه‌ ديلي ميل، اين متخصصان دريافته‌اند: محدود كردن رژيم غذايي در واقع يك فاكتور نسخه‌اي را ترغيب مي‌كند كه CBP ناميده مي‌شود و نقش آن كنترل فعاليت ژن‌هايي است كه عملكرد سلولي را تنظيم مي‌كنند.

پزشكان معتقدند: با تقليد از تاثير محافظتي CBP مي‌توان داروهايي را در اختيار داشت كه روي عملكرد ژن‌ها تاثيرگذار باشند و در نتيجه طول عمر افراد را افزايش داد و يا پيامدهاي پيري را در آن‌ها كاهش داد.

منبع خبر: خبرگزاری ايسنا