|
متخصصان فنلاندي اعلام كردند: علت بروز آلرژيهاي غذايي در دوران كودكي ميتواند با فصل تكامل جنين در سه ماهه اول بارداري در رحم مادر، ارتباط داشته باشد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين متخصصان روي 6000 كودك آزمايش كردند كه همگي بين سالهاي 2001 تا 2006 متولد شده بودند و در يك منطقه مشخص در فنلاند زندگي ميكردند.
به گزارش سايت اينترنتي ليف كابريزر، اين آزمايشات نشان داد: 11 درصد از كودكاني كه سه ماهه نخست رشد جنيني آنها با فصل پاييز مصادف ميشود، نسبت به مواد آلرژيزاي غذايي حساستر هستند. بر همين اساس كودكاني كه سه ماهه اول رشد جنيني آنها در رحم در انتهاي فصل پاييز، خاتمه مييابد سه برابر بيشتر از ساير كودكان نسبت به خورنيهاي آلرژي زا مثل شير و تخم مرغ حساسيت دارند.
اين يافته در مجله «همهگير شناسي و بهداشت جمعي» منتشر شده است.
|